H1 Başlığı ve Önemi Nelerdir?

SEO Açısından En Başarılı Makalelerin Yapısı Nasıl Olmalı

H1 Uzunluğu ne kadar olmalıdır.

14 ve daha fazla kelimeden oluşan uzun başlıklara sahip makaleler, 7 – 10 kelimelik kısa başlıklı makalelere göre: 2 kat daha fazla trafik, 2 kat daha fazla paylaşım,• 5 kat daha fazla backlink alıyor.

SEO Ajans
SEO ve H1 Başlığının önemi

İçerik Uzunluğunun önemi nedir?

3000 ve daha fazla kelimeye sahip uzun içerikler ne kadar önemlidir, 900 – 1200 kelimelik orta uzunluktaki makalelere göre: 3 kat daha fazla trafik, 4 kat daha fazla paylaşım, ve 3.5 kat daha fazla backlink alıyor.300 – 900 kelime arası kısa makaleler, 3000 ve daha fazla kelimeye sahip uzun makalelere göre 4.5 kat daha fazla hiç paylaşılmama oranına sahip olabilir.

H1 başlığı ve önemi nedir?

En çok ilgi çeken başlık tarzları şunlardır: Listeler, 2 kat daha fazla trafik. 2 kat daha fazla paylaşım. Rehberler 2 kat daha fazla trafik. Nasıl Yapılır 2 kat daha fazla trafik demektir. Başlık Çeşitliliği H2 ve H3 kullanan makalelerin %36’sı trafik, paylaşım ve backlink edinme açısından daha başarılıdır. Liste Kullanımı İçerisinde 500 kelimelik 5 liste bulunan makaleler, hiç liste barındırmayan makalelere göre: 4 kat daha fazla trafik,• ve 2 kat daha fazla paylaşım alıyor.Bu konuya dikkat ederseniz daha fazla trafik kazanabilirsiniz.

Etki alanı derecelendirmenizi artırmayı kafanıza takmayın. (Domain Rating)

Bunun yerine 2 şeye odaklanın.

1-) Sıralamak istediğiniz sayfalara geri bağlantılar oluşturun.
Dipnot: Google web sitelerini değil, sayfaları sıralar. Sayfalarınızı popüler veya rekabetçi konular için sıralamak istiyorsanız, geri bağlantılara ihtiyacınız olacaktır.

2-) Yetkili ve yüksek kalteili web sitelerinden bağlantı almaya çalışın.
Bu değerlendirmeler Ahrefs & SEMrush gibi SEO analiz araçlarındaki derecelendirmeleri arttırmak adına örnek amaçlı verilmiştir. Herkese bol şans.

Kaynak: Halil İbrahim ER Halil.com.tr

Diğer makalemiz Saray web tasarım ve SEO yazımızı okuyarak neler yaptığıma dair daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Sitemiz de aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. Bulamadığınız biriçerik olursa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama 0]
Input your search keywords and press "Enter".
HEMEN ARA