WordPress Tema Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz

WordPress Tema Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz, Seçilen tema gibi görünüşte yüzeysel ayrıntılar, bir sitenin internetteki kalıcılığı, trafiği ve popülerliğinde büyük farklar yaratabilir…

WordPress Temanın Önemi
WordPress tema Google ve Diğer arama motorlarında en iyi performans gösteren temalardır.

Canlı İnternet İstatistiklerine göre, 1,6 milyardan fazla internet sitesi mevcut şu anda. Bu alternatifler okyanusuyla karşı karşıya kalan küçük ayrıntılar. Bir sitenin internet üzerindeki kalıcılığı, trafiği ve popülerliğinde büyük fark yaratabilir. Bu detaylar arasında temadır. Eğer diğer web sitelerinden sıyrılmak istiyorsanız daha fazla dikkat edilmesi gereken unsurlardan biri olarak konumlanıyor. Veya bu nedenle iyi bir tema seçmenin önemi ve en iyisini seçmek için bazı önerilerden bahsedeceğiz.

Trafiği Arttırmak İçin Tema Önemli

Şu anda faaliyette olan 4.000 milyon internet kullanıcısı var. Bunların tümü, yüz binlerce web sitesi için trafikle sonuçlanan Google’da günlük ortalama 5.000 milyon arama oluşturur. WordPress Tema, çoğu kişi için sadece başka bir tasatım parçası olarak ortaya çıkmakta. İnternet kullanıcılarının sayfadaki kalıcılığında büyük fark yaratıyor. Bunun sebeplerinden bazıları şunlardır:

Görsel Etki

  • İnsanların %57’sinin sunduğu içeriğe, estetik işlevselliğe veya mevcut standartlara uygundur. Bir görsel etki oluşturmuyorsa ilk saniyede bir sayfadan ayrıldığı tahmin edilmektedir. Bu üç noktanın hiçbirine uymayanlar, platformun temel amacı trafik oluşturmak olana kadar önünde bir engel olacaktır.

Cihazlarda Çok Yönlülük:

  • Resmi olarak duyarlı web tasarımı olarak adlandırılan bu tanım, bir web sitesinin çeşitli cihaz türlerine uyarlanabilirliğidir. Kaliteli temalar, izleyicilerinde görünürlülüğü veya bağlamsallaştırmayı arttırmak için bu kaliteyi doğal olarak tasarımlarına entegre eder. Bu eksiklik varsa, desteklenmeyen cihazlarda arama yapıldığında içeriğinize göz atmayı reddetme olasılığı çok yüksektir.

Sosyal Medya ile Uyumluluk

  • Kullanıcılarla etkileşimi geliştirmek veya onları sosyal ağlarında içerik paylaşmayı motive etmek önemli. En iyi temalar Facebook, Twitter, Pinterest ve Google+ gibi sosyal ağ eklentilerini entegre eder. Bunlara sahip değilseniz, her zaman harici eklentiler yükleyebilirsiniz. Ancak zaten bunlara sahip olan bir şablon seçmek ona ayrılan ekstra zamanı veya çabayı azaltır.
Wordpress temanın sosyal medyaya etkisi
  • Gezinmeyi Kolaylaştırır: İçeriği işlevsel bir şekilde dağıtmak ve ziyaretçilerin akıcı okumasını teşvik etmek gezinmeyi kolaylaştırır. Siteyi ziyaret edecek kullanıcıları düşünmek veya herhangi bir şablonun birleştirmesi gereken temel unsurdur.
Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama 0]
Input your search keywords and press "Enter".
HEMEN ARA