Hakkımızda

Web Tasarım ve SEO

Iyi web tasarımı günümüzün en önemli pazarlama aracı haline geldi. Profesyonelce tasarlanmış web sitesi ile şirketinizi yeni müşterilere sunabilir ve mevcut müşterileriniz için bilgi ve hizmet sağlayabilirsiniz. İnternet bunun için 1 numaralı ortamdır.

Kullanıcı için optimize edilmiş bir web sitesine sahip olmak oldukça önemlidir. Çünkü harika rekabet bir tık uzakta. İnternet sitenizle ikna etmek istiyorsanız, olağanüstü bir web sitesine ihtiyacınız var. İşte tam da bu noktada biz varız.

2008 yılından günümüze web sitesi hakkında aklınıza gelebilecek ya da gelemeyecek yüzlerce projeye imzamızı atmış bulunuyoruz. Memnun müşteri portföyümüz arttıkça en büyük mutluluk hazzını yaşıyoruz. Her geçen gün büyüyen dev bir aileye dönüşüyoruz.

Web Tasarım Nedir ?

Bizim için web sitesi tasarımı ve programlaması yakından ilişkilidir. Günümüzde web tasarımcıları sadece cihaz için tasarım yapmıyor. Daha ziyade, bilginin yapılandırılması ve optimal gösterimi ile ilgilidir. Bu bağlamda, web tasarımının bilgi mimarisi ve altında yatan kavramla da çok ilgisi vardır. Web programlama, web tasarımcısı içim önemli bir araçtır. Konsept ve tasarım aşaması kadar erken bir zamanda, web tasarımcısı çeşitli cihazlarda teknik uygulamayı göz önünde bulundurmalıdır.

SEO ve Web Tasarım

Bu geleneksel web tasarımcıları veya ekran tasarımcıları için nadiren görülen bir durumdur. Yalnızca programcılar ile deneyim ve tartışmalar yoluyla ekran tasarımlarını gerçekleştirebilir hale getirebilir. Teknik uygulamayla ilgili deneyimi hiçbir zaman doğrudan değildir ve her zaman programcıya bağlıdır. Felsefi bir bakış açısından bakarsak, Platon’un mağara alegorisine benziyor. Ekran tasarımcısı teknik uygulama seçeneklerini hiçbir zaman doğrudan görmez, ancak her zaman dolaylı olarak web tasarımcısına güvenmek zorundadır. Çünkü sadece teknik olasılıkların gölgelerini görüyor.

Web Tasarımın Önemi

Bugünlerde web tasarımı sekiz kollu bir ahtapot olabilir. Arama motoru optimizasyonu, çevrimiçi pazarlama, içerik pazarlaması, açıklayıcı videolar ve özel API’ler, web tasarımı alanını bazen bireyler için yönetilmez hale getirir. 12 yıllık deneyimin üstüne de başarılı projeler ile tam destek dimdik durmaktayız.

Tekirdağ web tasarım hizmetleri

Elbette cengizasikoglu.com.tr iyi ve sıra dışı bir web tasarımı sunar. Bununla birlikte, aynı zamandan önemli bir rol oynayan şey dürüstlük, esneklik ve sürdürülebilirliktir. Dürüstçe tavsiyede bulunuyoruz. Size bir şey satmak istemiyoruz. En azından gereksiz hiçbir şey. Sürdürülebilir iş ilişkileri, yüksek kalitede çalışma ve ihtiyaçlara göre uyarlanmış çözümlerle oluşturulur. Kısa vadeli finansal başarı ikinci önceliğimizdir. Müşterilerimiz her daim açık ve yetkin tavsiyeleri takdir ediyor.

Web tasarım müşterileri daha farklı olamazdı: orta ölçekli şirketlerden büyük şirketlere kadar birçok web çözümünü zaten uyguladık. İsimler bizim için eşit düzeyde, iletişim ve işbirliği kadar önemli değil.

Dijital perakende alanınız için bir Google Ads iletişim sayfası, temel bir web sitesi veya bireysel bir ana sayfa oluşturmanın mümkün olup olmadığına bakılmaksızın, cengizasikoglu.com.tr’de hizmet çok önemlidir. Arama yapanlar web sitenize Goggle Ads, Goggle My Business veya organik sıralama yoluyla ulaşır. Oraya vardığında, web sitesde kalarak satın alma, iletişim formu doldurma, arama veya birkaç saniye içinde rezervasyon yapma kararını verir. Bir web sitesi bu nedenle ilk andan itibaren web  siteniz gelenleri ikna etmelidir.

Güzel web tasarım düzenleri, aynı zamanda sağlam programlama! Referanslarımız ikna olmanız için eminiz ki yeterli. Müşterilerimiz daha farklı olamazdı. Şahıs şirketlerinden büyük uluslararası şirketlere kadar… Sunacak çok şeyimiz var. WordPress tema programlamadan başlayarak, el ilanı veya logo oluşturma, animasyon veya açıklayıcı videolar aracılığı ile ana sayfa tasarımına…

Bir projeniz var ve doğru ortak olup olmadığımızı merak mı ediyorsunuz? Bize bir mesaj gönderin, projenizi birlikte, ele alıp alamayacağımızı kontrol edelim.

Input your search keywords and press "Enter".
HEMEN ARA