Facebook reklamları dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve mobil telefon aracılığıyla daha pratik ve sürekli bir şekilde daha kolay erişen 500 milyondan fazla kullanıcıdan oluştuğu için şu anda internetteki en önemli sosyal ağdır. Bu nedenle, Facebook reklamları her tür işletme veya şirket için mükemmel ortamdır.

Facebook’un insanların hayatındaki önemi çok önemlidir. Çünkü kullanıcıların %50’sinden fazlası profillerine en az 15 dakika süreyle günde en az bir kez girmektedir. Şu anda şirketinizin veya işletmenizin web’de yer alması için yalnızca bir web sayfası edinmenizde gerekmiyor. Aynı zamanda sosyal ağlarda, özellikle de Facebook’da bulunmanız gerekiyor.

Şirketinizin performansını arttırmak için Facebook’da reklam kullanırsanız, yalnızca şirketinizin veya işletmenizin markasını ve profilini ortaya çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda müşterileriniz ve alıcılarınızla sürekli iletişim halinde olmanıza da izin verirsiniz. Bu durum işiniz, şirketiniz veya ürününüz için tüketici tercihi konusunda net bir fikir oluşturmanıza ve iyileştirilmesi için daha net bir resim elde etmenize yardımcı olur.

Facebook’da reklam vermek

Profilinizi takip eden kitle türünü incelemenize, ürününüzü veya işinizi beğenip beğenmediklerini analiz etmenize ve böylece ziyaret eden kişilerin cinsiyetini, yaşını ve yerini bilmenize olanak tanıyan istatistiksel verileri gösterme imkanı da sunar. Profiliniz, pazarınızı daha detaylı incelemenizi sağlar.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama 0]
Input your search keywords and press "Enter".
HEMEN ARA